SF’s hovedrengøring

Nå… så rydder de op i SF. Hvor er jeg glad for at leve i et land, hvor der er plads til forskelligheder. Inklusive lejlighedsvise evalueringer, og deraf følgende justeringer. Hvilket vel næppe kan/skal undgås i partier, som består af individer, samlet omkring nogle overordnede holdninger i en omskiftelig tid.

Hvor fristende det end er at ønske, at min uforgribelige holdning var enerådende, så synes jeg det er en styrke, at vi i Danmark har mod til at give plads til hinanden. Ellers kunne vi jo sådan set bare nøjes med 1 repræsentant for hver af de to politiske hovedretninger, som reelt er næsten lige store. Og dét ville ikke være nær så underholdende eller særlig demokratisk.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *