Nybegynder-blogger og senior, GYS!

Dette er mit første indlæg som blogger. Sikke dog et fantastisk øjeblik, at have muligheden for at sprede mine uforgribelige meninger ud i cyberspace istedet for den overfyldte skrivebords skuffe. Eller mine stakkels venner og familier, som uden varsel kan komme til at modtage et mindre foredrag, når ånden kommer over mig. Her kan de og alle I andre bare lade være med at kigge

Jeg glæder mig til at skrive her, om politik, børneopdragelse, om hvorfor de gode gamle dage i realiteten er en kæmpe illusion, om hjemmebagt rugbrød osv.  Men det ligger altså i fremtiden, for foran mig ligger et bjerg af menuer og muligheder; den eneste grund til at jeg skriver, er at det er det eneste som jeg ved hvad er på denne startside. Allerede udfordret, forjeg vil ikke have afstand når jeg trykker på return… og hvordan undgår man så det?

Nu er det tiden at introducere min co-pilot… den som med engleagtigt tålmodighed siden år 2000 har guidet mig igennem de første forskræmte skridt (at få startet en computeren feks.); og aldrig mistet tålmodigheden! Siden er min kunnen og derved problemer blevet noget mere avancerede. Men hun er der stadig. Her er virkelig tale om at ægget lærer hønen, mød:

Eva, min kloge datter, panik supporter mm.

Hun har lavet alt det tekniske omkring min mulighed for at skrive her lige nu. Og allerede hjulpet mig med den virkelig store udfordring det kan være at skelne mellem 0 og O i en kode for overhovedet at komme ind. Tusind tak, I owe you big!

Hermed ender mit første indlæg.

 

One Comment

  1. Eva januar 6, 2014 Reply

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *